Green City Levice, moderný projekt nájomného bývania

  • Novinky
  • Green City Levice
  • 24 Máj 2024

Green City je projekt nájomného bývania, ktorý pripravujeme v okresnom meste Levice. Pozostáva z vytvorenia 100 bytových jednotiek rôzneho typu a nebytových priestorov pre služby a administratívu.

Green City Levice sa bude nachádzať medzi ulicami Červenej armády a Komenského. Projekt bude nadväzovať na existujúcu zástavbu bytových a rodinných domov a bude sa napájať na miestnu infraštruktúru. Bytový komplex troch samostatne stojacich bytových domov sa bude rozprestierať na ploche s celkovými rozmermi 10 374 m². Plánujeme tiež zabezpečiť približne 156 parkovacích a odstavných stojísk. Navrhované dopravné riešenia zabezpečia plynulú premávku na novovybudovaných aj existujúcich komunikáciách.

Celkový počet bytových jednotiek sme rozdelili do dvoch bytových domov s vybavenosťou, v ktorých sa bude nachádzať 32 a 26 bytových jednotiek a bytového domu so 42 bytovými jednotkami. Celkový počet nebytových priestorov sme rozdelili do dvoch bytových domov s vybavenosťou, z ktorých každý bude zahŕňať 7 nebytových priestorov.

Projekt budeme realizovať využitím prefabrikácie, podobne ako pri bytovom dome v našej pripravovanej mestskej štvrti Senec-Lužianky. Prefabrikácia je inovatívna technológia, ktorá nám umožňuje stavať lacnejšie a rýchlejšie. V blízkej budúcnosti obdržíme stavebné povolenie, po ktorom začneme s výstavbou projektu Green City Levice.

Zaujala vás naša novinka ?

Dostávajte aktuality ohľadom našich projektov a zaujímavostí priamo na mail.