Výstavba VisionPark Senec úspešne zahájená

  • Novinky
  • VisionPark SC
  • 31 Máj 2024

Tento mesiac bola úspešne zahájená výstavba VisionPark Senec. Logistický park bude ponúkať svojim budúcim klientom skladové priestory na mieru.

Výstavba VisionPark Senec je v plnom prúde. V budúcnosti poskytne skvelé miesto pre firmy, ktoré hľadajú udržateľné a moderné priestory pre svoje podnikanie. Náš logistický park na juhu Senca ponúkne široké spektrum možností najmä pre modernú mestskú logistiku. Bude ideálnym miestom pre uskladnenie tovaru, e-commerce, retailové jednotky či ľahkú výrobu. Hlavnou myšlienkou projektu je prepojenie komerčného, dopravného aj geografického hľadiska pre firmy na jednom mieste. Okrem toho chceme zaviesť štandard udržateľnosti aj pri logistických parkoch. Ekologické riešenia zabezpečíme výrobou zelenej energie a moderným vykurovaním pomocou plynových kotolní a plnou digitalizáciou prevádzky vrátane správy objektov.

Areál plne sprístupníme pre kamióny diaľkovej dopravy, ako aj pre malé a stredne veľké nákladné vozidlá, ktoré zabezpečujú lokálnu a regionálnu obsluhu. Vďaka výhodnej polohe v katastrálnom území na juhu Senca a jednoduchému prístupu zo všetkých smerov sa park stane ľahko dostupným pre všetky dopravné prostriedky.

Využite jedinečnú možnosť pracovať v ekologickom logistickom parku. Pozrite si aktuálnu ponuku skladových priestorov na našej stránke VisionPark.

Zaujala vás naša novinka ?

Dostávajte aktuality ohľadom našich projektov a zaujímavostí priamo na mail.